Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- در بیست و هشتمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان به مسائلی چون پیگیری موضوع آلودگی هوای اصفهان در سطح ملی، گرانی نان و همچنین ضرورت توجه به محیط زیست اصفهان از جمله ضرورت آبیاری درختان در بخش های مختلف شهر پرداخته شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، ابوالفضل قربانی، نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در بیست و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان ضمن تبریک فرارسیدن دهه فجر، با ضروری دانستن تهیه گزارشی مفصل از ارائه خدمات پس از انقلاب توسط شهرداری‌ها و شوراهای شهر به مردم، اظهار داشت: اگر فردی دارای قضاوتی صحیح باشد با یک مقایسه مختصر از نظر جمعیت، وسعت و منابع به این نتیجه می‌رسد که به واسطه پیروزی انقلاب اسلامی خدمات ارزشمندی در شهرها و روستاها به مردم ارائه شده که همگی نشان از برکت خون شهدا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان آنکه جلسه مشترک شهردار، اعضای شورای شهر و نمایندگان مجلس به صورت منظم هرماه برگزار می‌شود، بیان کرد: این جلسه به مرور زمان ضمن منظم‌تر شدن به نتایج قابل توجهی دست خواهد یافت. موضوع آلودگی هوا و بافت فرسوده در شهر و اقدامات موثر در حوزه استانی و ملی در جلسه پیش مورد بررسی قرار گرفت که با مطرح شدن مسئله پدافند غیر عامل در جلسه اخیر، این موضوع بررسی و مصوبات خوبی در راستای آن مطرح شد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: مطابق با جلسه مقرر شد که بخشی از این مصوبات که در سطح ملی مطرح است از سوی نمایندگان و حتی سران 3 قوه اعلام شود. همچنین بخش دیگر آن درسطح استانی و شهری با همکاری مدیران ارشد استانی و شهردار اجرا شود که امیدواریم نتایج آن به صورت ملموس برای مردم مشخص شود.

وی با اشاره به ارسال گزارش مکتوب این جلسات به مسئولان مرتبط، بیان کرد: یکی از پیامدهای بسیار خوب این جلسات، آن است که نامه‌ای مشترک پیرامون مباحث مختلف با امضای نمایندگان مجلس، رئیس مجمع نمایندگان شهرستان اصفهان، رئیس شورا و شهردار برای دستگاه‌ها ارسال و سپس پیگیری لازم انجام می‌شود.

قربانی پیرامون بودجه 1401، گفت: بلافاصله پس از تقدیم بودجه، کمیسیون‌های مختلف شورا جلسات متعدد برگزار کرده‌اند و با همت و جدیت در حال بررسی بودجه هستند. کمیسیون تلفیق از روز چهارشنبه نسبت به جمع بندی نظرات سایر کمیسیون‌ها اقدام می کند و تلاش ما بر آن است که بودجه سال آینده را در زمان مناسب خود به تصویب رسانیم.

وی ضمن تأکید بر ضرورت تکریم ارباب رجوع، خاطر نشان کرد: توجه به حرمت مردم، احترام به شهروندان و مراجعه‌کنندگان از دغدغه‌های شورای اسلامی شهر اصفهان که مدیران منصوب شده نیز به این موضوع توجه لازم را دارد، همچنین ضروری است که این موضوع با بهره گیری از ابزار و امکاناتی که امروزه وجود دارد به نحو جدی تری مورد توجه قرار گیرد تا رضایت مردم را به همراه داشته باشد.

امام جمعه اصفهان: دستاوردهای نظام اسلامی برای مردم تبیین شودافزایش 40 درصدی آمار بستر‌ی‌های کرونا در اصفهان/ چیزی به اسم سرماخوردگی نداریم

قیمت آرد از سال 1399 ثابت است

ﻣﺤﺴﻦ ضیایی ﻣﺪﯾﺮﮐﻞ ﻏ ﻪ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ نیز در این جلسه در تشریح معضلات گرانی نان اظهار داشت:  دولت گندم را تا کیلویی 9 هزار تومان تأمین می‌کند و در نهایت کیلویی 900 تومان یا 665 تومان می‌دهد، اما موضوع بالا رفتن قیمت صحیح نیست چرا که قیمت آرد از سال 1399 تاکنون ثابت مانده است. این نکته اهمیت دارد که هر زمانی که اختلاف قیمت ایجاد شد، رانت به همراه آن آمده است و این امر قابل کنتر نیست.

وی افزود: هنگامی که اختلاف قیمت کیسه آرد از کارخانه تا بازار 250 هزار تومان است کنترل کردن آن سخت می‌شود اما با این وجود شاهد تلاش دولت برای تأمین قوت غالب مردم هستیم. سال آینده مطابق بودجه بیش از 90 هزار میلیارد تومان یارانه آرد و نان خواهد بود. بدین معنا که هر ایرانی یک میلیون تومان یارانه پنهان آرد و نان دارد که امیدواریم دولت این مورد را اصلاح کند.

ﻣﺪﯾﺮﮐﻞ ﻏ ﻪ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ  با بیان آنکه مطابق بررسی پژوهشکده ها رتبه کمترین دور ریز و ضایعان نان در کشور با نیم درصد به اصفهان اختصاص دارد، پیرامون کیفیت نان عنوان کرد: قبول داریم که استحقاق مردم بیشتر از این است، اما به دنبال پایلوت شدن اصفهان از سوی سازمان بهداشت جهانی به عنوان قلب سالم، آن را به غذای سالم ارتباط داده که همه این‌ها به نان سالم مرتبط شده است.

وی خاطر نشان کرد: اصفهان از 10 سال پیش به عنوان پایتخت نان‌های سنتی مطرح بوده و اجازه نداده هیچ استانی این برند را در اختیار بگیرد هرچند که در برخی موارد دیگر چون بهداشت نانوایی، آموزش‌های لازم و چندین و چند پارامتر دیگر نیز اصفهان برند خود را به عنوان نخستین ها حفظ کرده است.

ضیایی با بیان آنکه در استان اصفهان 4 هزار و 800 واحد نانوایی در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: یک هزار و 405 واحد آن اعم از یارانه نوع یک و 2 در شهر اصفهان فعال هستند، همچنین 12 هزار و 300 تن آرد بین نانوایی‌های اصفهان توزیع می‌شود.

وی پیرامون تفاوت قیمت نان سنگک با دیگر نان ها عنوان کرد: به موجب تصمیم مدیران استانی در دولت پیشین برخی نانوایی به سمت پخت به صوت آزاد پزی کامل رفتند که همین موضوع عامل متفاوت بودن قیمت نان سنگک شد. هدف این تصمیم سنجش رضایت مشتری بود که به صورت نسبی رضایت مشتریان این نان اعلام شده است.

باید به آبیاری درختان در سطح شهر توجه ویژه داشت

سید امیر سامع، عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این جلسه با بیان اینکه حفظ میراث طبیعی تجدیدناپذیر وظیفه آحاد مردم است، اظهار داشت: استفاده از روش‌های مناسب و فناورانه در تامین آب و آبیاری، ارتقای کیفیت و توجه به رشد حجمی درختان این شهر و نگهبانی از این میراث و رساندن آنها به نسل های آتی از جمله وظایف ما است.

وی با بیان آنکه متاسفانه در سال‌های اخیر و به ویژه در ماه های اخیر به دلیل عدم وجود آب جاری در زاینده رود و کاهش شدید ظرفیت خروجی چاه های آب وضعیت آبرسانی به درختان شهر شرایط مناسبی ندارد، گفت: فقر در آبیاری به ویژه درختان در حاشیه مادی ها و انهار در ماه های اخیر موجب ضعیف شدن آنها و ناتوانی در تحمل آسیب ها و آفت های محیطی شده است که این وضعیت خسارات جبران ناپذیری را به همراه خواهد شد.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان آنکه این رخداد ممکن است یک فاجعه زیست محیطی به همراه داشته باشد، خاطر نشان کرد: اکنون که قرار است تامین آب کشت کشاورزان عزیز مقدار مشخص و محدودی آب در رودخانه جاری و تامین گردد، به جهت حفظ فضای سبز و درختان شهر که میزبان آمد و شد و کسب و کار و تردد همه اهالی استان و یا وابستگان آنهاست، ضروری است از بابت تامین حقابه محقق نشده شهر سهمیه ای در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: از استاندار و مسئولان مربوط انتظار داریم که علاوه بر اختصاص 57 میلیون متر مکعب آب به کشاورزان بزرگوار شرق استان در رودخانه زاینده‌رود، عددی نیز به درختان و فضای سبز شهر داده شود چرا که این آب جایی جز رگ های خشکیده شهر یعنی همان مادی ها و انهار جاری نمی شود و آنها نیز از حق طبیعی و قانونی بهره مند هستند.

سامع در تشریح وضعیت بودجه 1401 شهرداری اصفهان، عنوان کرد: ضروری است که پروژه‌هایی به منظور افزایش ظرفیت‌های جذابیت و رونق شهری و افزایش امتیاز شهر از نگاه شهروندان به ویژه جوانان و همچنین گردشگران که با رویکرد ارتقای وضعیت محیط زیست اصفهان سازگار باشد، تعریف شود.

وی با اشاره به انجام پروژه هایی چون باغ بزرگ ملل، بوستان های قرآن و نهج البلاغه، توسعه باغ گلها و باغ پرندگان، بوستان ورزشی و تفریح ، بوستان یادمان شهدا و این دست پژوه ها، تصریح کرد: تقویت زیرساخت‌های شهر هوشمند که علاوه بر آنکه اصفهان را به سمت کسب شاهراه‌های لازم برای مدیریت شهری هوشمند سوق می‌دهد، زمینه لازم را برای رشد و رونق کسب و کارهای فناورانه و دانش بنیان که از ظرفیت های مهم شهرمان بوده، فراهم می سازد.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: با توسعه این زیرساخت ها می توان کمک ویژه ای برای ارائه خدمات غیرحضوری و به هنگام به مردم انجام داد که در این راستا رضایت شهروندان در امر خدمت رسانی ارتقا خواهد یافت.

اصفهان با دارا بودن زاینده رود می توانند برای کشور سودآور باشد

در ادامه عباس حاج رسولی ها رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان پیرامون برکات پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت: در اوایل انقلاب مدارس ابتدایی 5 شیفت بود اما اکنون به برکت انقلاب بسیاری از این معضلات در این سالها حل شده که در صورت توجه شاهد پیشرفت چشمگیر در حوزه وضعیت آبرسانی، خدمات شهری و خدمات جاده ای هستیم.

وی با بیان آنکه ضروری است که دستاوردهای انقلاب به مردم اطلاع رسانی شود، خاطر نشان کرد: امروزه با توجه به فشارهای اقتصادی که ابزار دشمن برای آسیب به انقلاب است می طلبد که به درستی از این عرصه عبور کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان ضمن ضروری دانستن توجه به مسائل اجتماعی مردم ادامه داد: این امر مهم کم از جان فشانی ها در 8 سال جنگ تحمیلی نیست، باید مشکلات پیچیده ای که  در زیر پوست شهر وجود دارد با دقت مرتفع شود. از سوی دیگر این روزها اشتغال یکی از مهم ترین معضلات در استان است که ضرورت همفکری مسئولان، خیران، تولید کنندگان و استاندار اصفهان را دوچندان می کند.

وی پیرامون معضلات مربوط به مسکن، تصریح کرد: در ابتدا باید راهکاری بنیادین به منظور حل تأمین مسکن جوانان در نظر گرفته شود و سپس به سمت رفع معضلات مربوط به ازدواج و جمعیت رویم که در این راستا خیران می توانند با حضور پررنگ خود در صحنه بسیاری از معضلات اجتماعی را برطرف کنند.

حاج رسولی ها با بیان آنکه حتی واحدهای تولیدی قدرتمند استان چون فولاد مبارکه و دیگر صنایع می‌توانند در راستای رفع بحران های اجتماعی اقدام کنند، اظهار داشت: با وجود آنکه در دوره ششم شورای اسلامی شهر حرکت در خوری صورت گرفته اما از شهردار اصفهان می خواهیم که در راستای تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به مناطق کم برخوردار و محروم اصفهان توجه ویژه ای داشته باشند.

وی با اشاره به آنکه پروژه متروی اصفهان به 50 هزار میلیارد اعتبار برای تکمیل شدن نیاز دارد، خاطر نشان کرد: راهکار تامین آن این است که استاندار اصفهان از صنایع بزرگ دعوت کرده و در خصوص سرمایه گذاری در این پروژه در کنار شورای شهر و دولت مشکل آلایندگی در شهر را مرتفع سازند. همچنین مدیریت آب در کشور ناعادلانه است و ضروری است که سران 3 قوه پیرامون برداشت های غیرقانونی از رودخانه زاینده رود ورود کنند چرا که اصفهان با دارا بودن زاینده رود می تواند بهره های اقتصادی و گردشگری زیادی برای کشور داشته باشد.

موضوع اصلی ما در بودجه 1401 رویکرد محله محور است

حجت الاسلام منوچهر مهروی‌پور رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان در تذکری به دنبال بررسی بودجه 1401 توسط کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: ما در کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی پس از بررسی های متعدد در قالب چندین جلسه به زودی نظرات کمیسیون تلفیق به مشورت گذاشته می شود. نباید از خاطر ببریم که موضوع اصلی ما در بودجه 1401 رویکرد محله محور است.

وی افزود: همچنان در راستای موضوع مذکور به صورت کامل نحوه ورود شهرداری در باب خدمات مشخص نشده و از شهردار اصفهان می‌خواهیم که نسبت به محله محور بودن بودجه سال آتی توجه ویژه داشته باشد. همچنین کاهش تصدی‌گری از دیگر اهداف ما در شورای اسلامی شهر است که این موضوع را در جشن های دهه فجرخواهیم دید.  هدف ما در شورا است و این اتفاق ان شالله در جشن‌های دهه فجر رقم خواهد خورد.

باید به انتصاب فوری مدیران در بخش های مختلف توجه ویژه شود

مصطفی نباتی نژاد، رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان در بیان تذکرات خود پیرامون تاخیر در انتصاب مدیران اظهار داشت: : با وجود گذشت چند ماه از دوره جدید مدیریت شهری، تعداد قابل توجهی از پست‌های سازمانی همچنان با سرپرست اداره می‌شوند. اگر این موضوع غیرقانونی است تکلیفش مشخص شود و حتی اگر غیرقانونی نیست نیز متعارف نیست مع ضروری است که زمان معینی برای تعیین تکلیف سازمان مورد نظر مشخص شود.

 وی با اشاره به ساز و کار ابزاری پیرامون اجرای طرح شفافیت به ویژه در زمینه پیمان سپاری، عنوان کرد: برخی کلانشهرها تالار آنلاین معاملات شهرداری را مورد توجه قرار دادند که در این تالار فراخوان‌ها به صورت یکپارچه منتشر می‌شود و مردم ازآن کسب اطلاع می کنند.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در جلسات پیشین پیسنهادی به منظور تشکیل کارگروهی برای سیاستگذاری واحد در حوزه تبلیغات شهری داده بودم که همچنان صورت نگرفته و ضرورت توجه دارد.

انتهای پیام/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر اصفهان خاطر نشان زاینده رود توجه ویژه بودجه 1401

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۱۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود

در حالی که ستاد مدیریت بحران در استان خوزستان وجود دارد، اما هربار که اتفاق بحرانی رخ می‌دهد با تصمیم‌گیری‌های دیرهنگام، یک بحران جدید ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، مدارس استان خوزستان در شهرهای اهواز، حمیدیه، باوی و کارون امروز _ دوشنبه دهم اردیبهشت_ به علت آلودگی شدید هوا تعطیل شد و ادارات نیز با دو ساعت تأخیر فعالیت خود را آغاز کردند، اما این تعطیلی به قدری دیر اعلام شد که کارمندان به محل کار مراجعه کرده بودند و دانش‌آموزان نیز در مسیر مدارس بودند و همین این امر باعث ایجاد نگرانی برای والدین و ایجاد بحران در خلال بحران دیگر شد.

امروزه شرایط به نحوی است که بسیاری از مشکلات همچون سیل، طوفان و گردو خاک از قبل پیش‌بینی می‌شود و شدت آن نیز تعیین می‌شود، در خوزستان اما انگار اینگونه نیست چراکه تا زمانی که شرایط به بدترین حالت ممکن نرسد هیچ‌گونه تصمیم‌گیری صورت نمی‌گیرد و همین امر موجب گلایه شهروندان شده است.

طی چند ماه اخیر اتفاقات بحرانی در خوزستان از جمله آب‌گرفتگی شدید معابر اهواز و بندر امام خمینی (ره) و آلودگی هوا چندین مرتبه موجب تعطیلی مدارس شد، اما آنچه که در این خصوص به شدت مورد انتقاد است تصمیمات لحظه آخری مدیران مربوطه است، به نحوی که دانش آموزان در کوچه‌ها سرگردان می‌شوند و والدین استرس و نگرانی بازگشت آن‌ها به خانه را دارند.

در بارندگی سال گذشته در حالی که خیابان‌های اهواز مملو از آب بود و تردد به سختی انجام می‌شد، مدارس زمانی تعطیل شد که سرویس‌های مدارس و دانش‌آموزان در حال حرکت به سمت مدارس بودند، در تعطیلی‌ها به علت آلودگی هوا نیز همین رویه تکرار شد و به این ترتیب و با وجود پیش‌بینی سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع گرد و خاک و قرار گرفتن وضعیت هوای اهواز از شب گذشته در حالت خطرناک، بازهم تصمیم گیری صورت نگرفت تا زمانی که هم کارمندان و هم دانش‌آموزان به سمت محل کار و مدرسه در حرکت بودند.

مهدیه خسروی یکی از اولیایی که شاغل نیز هست به خبرنگار ایمنا می‌گوید: من و همسرم هر دو شاغل هستیم، وقتی هوا آلوده یا شرایط بحرانی است لحظه به لحظه اخبار را چک می‌کنم تا بتوانم برای فرزند کلاس اولی خود برنامه‌ریزی کنم، اما هر بار باید با استرس و اضطراب صبح زود به خانه‌ی اقوام بروم تا از فرزندم تا زمان بازگشتن از محل کار نگهداری کنند، من به عنوان یک شخص عادی از شب گذشته متوجه آلودگی شدید هوا شدم، این سوال را دارم که مسئولان با چه دلیلی دیر تصمیم می‌گیرند.

نازنین مرادی یکی دیگر شهروندان اهواز اظهار می‌کند: من مشکل تنفسی دارم در و این وضعیت آلودگی هوا به شدت برای من خطرناک است، اما باید به محل کار خود می‌رفتم در حالی که شروع ساعت اداری ۷ صبح است، خبر تأخیر در بازگشایی ادارات ۷:۱۶ می‌رسد، وقتی ما از هفت صبح در محل کار حضور داریم؛ مگر می‌شود که به خانه برگردیم، وقتی مسئولان خوزستان به فکر مردم نیستند چگونه از دیگران انتظار می‌رود.

وی می‌گوید: یکی از همکاران ما در حالی که در مسیر اداره بود که متوجه تعطیلی مدارس شد و میانه راه برای اینکه دختر خود را به مدرسه فرستاده بود از سرویس پیاده می‌شود و با استرس باز می‌گردد، این وضعیت برای ما نگران کننده است.

آلودگی هوای امروز اهواز به نحوی بود که از شب قبل امکان تصمیم‌گیری وجود داشت، اما با سوءمدیریت، آرامش از خانواده‌ها برای ساعاتی گرفته شد، چراکه والدین در مسیر محل کار بودند که خبر تعطیلی مدارس و بعد از آن خبر تأخیر در بازگشایی مدارس اعلام شد؛ داستان به همین‌جا ختم نشد خبر تعطیلی چندین بار اصلاح و تکمیل شد به نحوی که ابتدا مدارس شهرهای اهواز باوی و کارون در دو شیفت صبح و بعد از ظهر تعطیل شد و پس از آن بازگشایی ادارات با تأخیر دوساعته اعلام و دقایقی بعد مدارس و ادارات حمیدیه اضافه شد.

در نهایت و با اصلاح خبر، تنها مدارس صبح تعطیل و تصمیم‌گیری در خصوص مدارس شیفت بعدازظهر به بعد موکول شد. این چنین اطلاع‌رسانی را به هیچ وجه نمی‌توان در کنترل شرایط بحرانی مؤثر دانست، برعکس این نحوه تصمیم‌گیری ایجاد بحران در بحران است؛ بنابراین انتظار می‌رود مسئولان استان خوزستان با کمی دقت و مدیریت بیشتر در راستای ایجاد آرامش برای شهر و شهروندان خود تلاش کنند.

کد خبر 748994

دیگر خبرها

  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • پیگیری‌های شورای شهر موجب امیدآفرینی برای مردم شده است
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
  • پایداری هوای قابل قبول در پایتخت
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • به‌دنبال تحقق «اصفهان من، شهر زندگی» هستیم